Novi Sad
19.04.2011.
12:36 > 13:14
Gradsko saobraćajno uputilo je Skupštini grada zahtev da karta u autobusu od 1. maja poskupi na 45 dinara.
  • Ucenik

    30.04.2011 12:42
    godisnje karte
    Hoće li te godišnje karte za učenike važiti i tokom letnjeg raspusta?
  • h1n1

    20.04.2011 12:00
    oni nisu normalni
    s NN do univera na salajci , za dvoje je jeftinije otići taxi-jem nego gsp-om, zato se spremite na veće poreze koje će doneti kada sva JP odluče koliko im treba para za ogromne plate funkcionera, putovanja u inostranstvo, švalerke, frizure, nove automobile, table s Pajtićevim imenom ...
  • greko

    20.04.2011 06:43
    u Atini je karta 50 evrocenti. To jeste malo skuplje ALI Atina je mnogo veci grad od Novog Sada i grci ipak imaju veci standard od nas.
  • Tole

    19.04.2011 22:17
    A mogli su ligasi kupiti i bus u ovom mandatu?! Makar jedan, pa da imaju povoda za poskupljenje, pod izgovorom da nude bolje usluge prevoza? Ne krivim gradsku vlast, direktno krivim GSP koji ne radi svoj posao kako treba! HOCEMO NOVE BUSEVE A NE POSKUPLJENJA!
  • boba n

    19.04.2011 20:05
    dugo se i čekalo...
    Pa od 3.januara smo čekali kad će se pojaviti Bogaroški da traži povećanje prihoda od gradjana, jer treba pokriti ne plate već PLATURINE NOVODOVEDENIH RADNIKA, NAZOVI "STRUČNJAKA" BEZ KOJIH SE NIJE MOGLO RADITI. PRIJATELJI, PARTIJSKE KOLEGE I LJUBAVNICE...
    A tek šta nas očekuje od zahteva za davanje iz budžeta Grada, pa verovatno će biti pokrivanje gubtka i čega sve još...
    Ali ste zato samostalni kad treba odraditi tendere i javne nabavke autobusa i dr.kako bi za sebe dograbili što veći procenat!
  • Lokalac

    19.04.2011 20:03
    Što je mnogo mnogo je od prevoznika Krstić i sin
    Kad budu imali ispravne i čiste autobuse i pristojne vozače onda bi možda mogli da ZAMOLE za poskupljenje.Evo "primera: Na liniji br.8,kola br.516 ,danas oko 16 h,u polasku na liniji iz grada za Novo Naselje,putnici su se gušili u kabini od izduvnih gasova i prašine koji su bili i vidljivi golim okom.Vozač kojem je skrenuta pažnju na to nasmejao se i rekao da to nije ništa.Ako ovo čita neko iz GSP,na primer novi direktor,mogao bi i da uradi nešto korisno tim povodom.Recimo da stavi ispravan autobus na tu liniju za početak a mladog vozača ove šklopocije kazni zato što ismeva osnovane primedbe putnika.
  • Anonim

    19.04.2011 19:15
    Ne postuju ni zone
    GSP na nekoliko stanica u Petrovaradinu koje su u gradskoj zoni naplacuje karte po tarifi za prigradske zone Bukovac i Sremske karlovce. Kako tome stati na put.
  • igor

    19.04.2011 18:47
    ma
    koje bre povećanje cena!? i ovako nam grad skida preko poreza za to i naravno to je javni gradski prevoz, znači već su te karte dobrano plaćene. LJUDI MANITE SE PLAĆANJA KARATA U BUS-u TO JE VAŠE!
  • Prof. Dr Stankovic

    19.04.2011 16:35
    Cene
    Sramota za cene !!!
  • TraLala

    19.04.2011 14:10
    civilizovanje prevoza
    Ne bih o cenama - neka to ide svojim postupkom. Ali bih o već blizu dve godine važećem necivilozovanom režimu prevoza putnika, kakvog nema ni u jednoj jedincatoj evropskoj zemlji. Te mere je iz svog malog prsta isisao prethodni direktor Pejić, ali ovaj sadašnji, Bogaraški, nužno bi morao da ih uljudi. Pejiću nije padalo na pamet da bi jedno javno preduzeće moralo da se konsultuje s javnošću pre nego što će uvesti neke radikalno nove mere, a ni novi direktor po tom pitanju očito ne lupa glavu. Gospodine Bogaraški, u gradu su 22 mesne zajednice. Organizujte s njihovim savetima tribine građana na kojima ćete nas upoznati sa svojim mukama i poteškoćama, ali budite spremni na to da ćemo i mi vama imati puno toga da skrešemo u brk. Navedite nam tom prilikom makar jednu zemlju zapadne hemisfere u kojoj se u vozilo ulazi isključivo na prednja vrata, dok za to vreme na srednjima i zadnjima čame taoci koji bi što pre da izađu, ali im vi to ne dozvoljavate. Zatim, zemlju u kojoj vozač mora da proda po jednu kartu na svakih tri minuta i tako se pretvara u kentaura: pola vozač - pola blagajnik. Zatim, zemlju u kojoj svako vozilo bez izuzetka nema oznaku svoje linije napred, nazad i na dva mesta bočno (da putnici ne bi trčali kao muve bez glave e da bi skontali koja im se vožnja nudi). Ovo su samo neke od nasumičnih teza za raspravu, a ima toga još pun autobus (s prikolicom). Pogledajmo se u oči, uživo. Posle ćemo se lakše sporazumeti i po pitanju cena. Dotle nas sa svojim materijalnim mukama nećete ganuti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna